T: 024 66 34 303

Menu

Betrouwbare rijschool in Wijchen

Graag geven wij u op deze site enige informatie over onze rijschool in Wijchen en de diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden. Om in het bezit te komen van het zo onmisbare rijbewijs moet een degelijke rijopleiding gevolgd worden bij een rijschool waar men al jarenlang instructie-ervaring heeft.
ACTIEF RIJOPLEIDING is gestart in 2007 en is inmiddels, met als instructeur Sjaak de Bruijn, een begrip geworden in Wijchen en wijde omtrek. Zeker daar Sjaak de Bruijn (voorheen rijschool de Bruijn) meer dan 30 jaar ervaring heeft in de rijschoolwereld.

Onze QUOTE
Passie voor kwaliteit, verkeersveilig rijgedrag waarin de individuele aanpak van de leerling centraal staat!!! En dit gecombineerd met een goed coachen naar verantwoordelijkheidsgevoel en gevaarherkenning maakt Actief Rijopleiding onderscheidend van de overige rijscholen!!!

Algemene Informatie
Voor elke leerling is het prettig rijles te volgen waarin zijn of haar kunnen en persoon centraal staan, waar dus veel aandacht gegeven wordt aan een zeer persoonlijke en individuele aanpak van het rijonderricht. Wij kunnen iedere leerling dankzij onze gedegen ervaring die wijze van rijonderricht geven die bij hem of haar past. De een heeft nu eenmaal meer behoefte aan bijvoorbeeld herhaling, of aan een strengere of meer speelse aanpak dan een ander.

We rijden met 1 auto, dus elke leerling wordt begeleid door dezelfde instructeur. Dit bevordert de leersnelheid aanzienlijk doordat de instructeur goed op de hoogte is van de sterke en zwakke kanten van de leerling en hierop zijn begeleiding kan toespitsen. Elke rijles duurt 60 minuten. U wordt op het NS station in Wijchen opgehaald en afgezet.

Tevens verzorgen wij ook herhalingslessen voor mensen die al in het bezit zijn van een rijbewijs maar door welke omstandigheid dan ook niet meer in de auto durven rijden. Ook hierin hebben wij reeds jaren ervaring en kunnen dan ook gerust zeggen dat dit een specialiteit van ons is.
Dat onze lesauto er altijd keurig bijstaat en goed wordt onderhouden spreekt natuurlijk voor zich.

Dit was de korte introductie van onze rijschool, surf nu snel door onze website voor meer informatie. We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij ACTIEF RIJOPLEIDING.