T: 024 66 34 303

Menu

Theorieles

Actief Rijopleiding beschikt over de meest recente leermiddelen, welke te verkrijgen zijn bij onze rijschool, zoals: online theorie met online theoriecursus.
Oefenen voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. De theorie opleiding auto bestaat uit een compleet online lesboek en maar liefst 50 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet.

Ook kun je leerboeken, vragenboeken, bromfiets leerboeken, bromfiets oefenboeken en een cd-rom met oefenvragen bij ons bestellen.

THEORIE-EXAMEN
Voor een ieder die het theorie examen wil aanvragen, geldt dat je dit doet via internet, dit kun je doen door even onder links op theorie-examen reserveren te klikken. Bij het aanvragen hou het burgerregistratienummer nummer bij de hand.
DEELNAME-EISEN: Om aan het theorie-examen deel te kunnen nemen
moet de leerling de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt.

BENODIGDHEDEN VOOR HET THEORIE-EXAMEN:

Geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, identiteitsbewijs of paspoort).

Elke kandidaat dient minimaal 15 minuten voor aanvang van het examen aanwezig te zijn. De tijdsduur van het examen is circa een uur. Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen.

* 25 vragen over gevaarherkenning;
* 30 vragen over verkeersregels;
* 10 vragen over verkeersinzicht.

De uitslag van het examen krijg je direct na afloop. Als je geslaagd bent ontvang je een email met de uitslag. Verder wordt de uitslag digitaal verwerkt en krijg je dus geen certificaat meer uitgerijkt.

Let op: het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Klik hier om het theorie examen nu te reserveren.